Fiscale regularisatie

SPECIALISATIE FISCAAL RECHT

De advocaten van Bloom leggen zich toe op procedures in fiscale zaken (met inbegrip van zaken over fiscale fraude), en op adviesverlening. Hun werkgebied is erg ruim en heeft betrekking op inkomstenbelasting, BTW, registratierechten, successierechten, regionale belastingen, enz.

FISCALE PROCEDURE

Onze advocaten beschikken over een bijzondere expertise op het vlak van de fiscale procedure, waarin zij tot het uiterste gaat om de belangen van hun cliënten te vrijwaren en te verdedigen.
De advocaten van Bloom verlenen bijstand aan belastingplichtigen bij hun contacten met de fiscale administratie (bijstand bij controle, bewaarschrift, bemiddeling, fiscale regularisaties,…).

Ze pleiten voor alle rechtscolleges met inbegrip van het Grondwettelijk Hof en de Raad van State. Ze hebben een uitzonderlijke deskundigheid en ruime ervaring op het vlak van fiscale fraude. Zo werd Michel Maus recent aangesteld als expert in de Parlementaire Onderzoekscommissie omtrent de grote fiscale fraudedossiers.

Ze hebben ook een brede ervaring in rulingverzoeken (voorafgaande beslissingen) in België en Luxemburg. Michel Maus en Denis-Emmanuel Philippe werden recent gehoord in de Kamercommissie Financiën over LuxLeaks, de affaire rond de uitgelekte gunstige akkoorden tussen de Luxemburgse fiscale administratie en grote bedrijven. De advocaten van Bloom hebben veel positieve rulings verkregen van de dienst voorafgaande beslissingen voor ondernemingen, met inbegrip van buitenlandse investeerders die operaties in België of Luxemburg willen verrichten.

ADVIESVERLENING

We verlenen advies over een ruime waaier van fiscale onderwerpen. We hebben een bijzondere deskundigheid op het vlak van internationale fiscale planning, vennootschapsreorganisaties en vastgoedtransacties, holdings en financieringsstructuren, bronheffing, dubbelbelastingverdragen, ondernemingsfinanciering, overnames, loonfiscaliteit en estate planning.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blog-, pers- en media-artikels.